Markiezen in Beverwijk

Markiezen in Beverwijk

Markiezen weren niet alleen de zon maar helpt u ook met besparen op uw energiekosten. Zo heeft u in de zomermaanden weinig tot geen kosten voor het verwarmen van u huis zodra de markiezen omlaag staan. En als u in de wintermaanden de markiezen omhoog laat komen, komt de warmte weer lekker naar binnen. U heeft een geruime keuze in stoffen en kleuren zodat u het uiterlijk van de markies aan kan passen op uw leefomgeving. Met het weren van de zon, kan het zonlicht uw meubels en parketvloer niet beschadigen of laten verkleuren. Markiezen houden het zonlicht tegen waardoor uw interieur geen schade lijdt.

Vaak wordt er de keuze gelegd op markiezen. Dit systeem is uitermate geschikt voor het weerhouden van de zon en ook regen. De zijkanten van de markiezen zijn gesloten, waardoor er geen zonlicht via de zijkanten kan binnen dringen.

Onderhoud

Wij zorgen ook voor onderhoud aan markiezen. Als uw markies goed onderhouden blijft, wordt de levensduur van het product meer verlengd en heeft u langer plezier van uw zonwering.

U kunt altijd langskomen in onze showroom en hier onze markiezen en andere zonweringen bekijken. Wij helpen u graag verder, u bent van harte welkom. Wij zien u graag tegemoet in Beverwijk.